Dacia Hattrickdagen bij Auto Indumij Dacia van start!

76

DORDRECHT – Dacia, het zustermerk van Renault, staat de komende weken extra in de belangstelling bij Auto Indumij Dacia. Tijdens de Dacia Hattrickdagen is het wel heel goed scoren bij dé Dacia dealer van de regio!

Dacia, een merk met ambitie

Het merk Dacia timmert sinds 2005 in Nederland aan de weg. Dacia’s zijn technisch gebaseerd op de betrouwbare Renault techniek, overgoten met een typisch Dacia – sausje. Het zijn compleet uitgeruste auto’s, betrouwbaar, zuinig en zeer ruim. De prijs-kwaliteit verhouding van een Dacia is nog altijd ongeëvenaard. Nergens anders krijg je zoveel auto voor je geld.

Hattrick – dagen

Een bekende term in voetbal-land: Hattrick. Driemaal achter elkaar scoren is het nu ook bij Auto Indumij Dacia. Profiteer van superaanbiedingen op het complete Dacia gamma. Niet alleen de nieuwe auto’s zijn extra compleet, ook de gebruikte Dacia’s staan voor u klaar voor een uitgebreide kennismaking.

Voordelig financieren

Kies voor een nieuwe Dacia en profiteer van zeer gunstige financieringsvoorwaarden. Zo kun je een nieuwe Dacia al financieren tegen slechts 1,9% rente* Wil je nog meer zekerheid? Kies dan voor de verlengde fabrieksgarantie (standaard heeft iedere Dacia 3 jaar of 100.000km volledige fabrieksgarantie) eventueel in combinatie met een onderhoudscontract.

Dacia accessoires

Wat is er nou leuker dan jouw Dacia helemaal persoonlijk te maken? Met de originele Dacia accessoires zorg je ervoor dat jouw Dacia uniek is. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele middenarmsteun, een rubber mattenset voor de winter of een praktische trekhaak. De personalisatie van jouw Dacia is tijdelijk extra aantrekkelijk vanwege de accessoirecheque ter waarde van 250,- die iedere koper van een nieuwe Dacia cadeau krijgt!

Royaal uitgeruste actiemodellen

Dacia staat bekent om zijn compleet uitgeruste modellen tegen messcherpe tarieven. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Série Limitée, de Logan of Sandero Royaal. Royaal uitgerust met onder andere airconditioning, lichtmetalen velgen en parkeerhulp in de achterbumper. Wacht niet te lang, de actie is geldig tot en met 31 oktober aanstaande en zo lang de voorraad strekt. Kijk op de speciale actiewebsite https://www.dacia-indumij.nl/acties/hattrickdagen en vraag een gratis offerte aan.

Win een voetbalreis

Jouw voetbal skills online testen? Scoor een hattrick tegen oud-profvoetballer John de Wolf of Sjaak Polak. Lukt dat? Dan maak je kans op een voetbalreis naar Italië. De Italiaanse club Udinese, spelend in de serie A,  verwelkomt je graag in de Dacia Arena. Ben jij de gelukkige? https://www.hattrickdagen.dacia.nl/#

*vraag naar de voorwaarden in de showroom