Salon de Promotion bij Renault dealer Auto Indumij Tot wel € 2.800,- BeslisBonus op diverse modellen!

67

Dordrecht – Renault-dealer Auto Indumij staat van donderdag 14 september tot en zondag 24 september, in het teken van Salon de Promotion. Profiteer van extra veel BeslisBonus op diverse Renault modellen.

Profiteer t/m 24 september

Tijdens de actieperiode, die duurt tot en met zondag 24 september,  geeft Auto Indumij extra veel BeslisBonus op diverse Renault modellen. Het voordeel kan oplopen tot wel € 2.800,-

Speciale Twingo actie

Ook de Renault Twingo is tijdelijk extra voordelig geprijsd. Alleen bij Auto Indumij is deze populaire Twingo in de complete Life-uitvoering al verkrijgbaar vanaf € 9.690,- rijklaar. De Collection-uitvoering met onder andere airco en een uitgebreid audiosysteem heeft een meerprijs van slechts € 1.100,- en is rijklaar te leveren voor € 10.790,- Bekijk de aanbieding alvast op www.ikwileentwingo.nl waar je ook online een gratis offerte kunt aanvragen.

Kadjar met Pack Elegant

Kadjar liefhebbers opgelet! Tijdens Salon de Promotion krijg je bij aankoop van een nieuwe Renault Kadjar lederen bekleding en een skidplate aan de achterzijde cadeau! Dit Pack Elegant vertegenwoordigt een waarde van meer van € 1.800,- Maak ook eens een proefrit met de nieuwe TCe 165pk motor. Nog meer trekkracht en een gunstig brandstofverbruik.

Zondag 24 september geopend

Speciaal voor Salon de Promotion heeft Auto Indumij op zondag 24 september koopzondag. Van 11.00 tot 16.00uur staan onze verkoopadviseurs in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout voor je klaar. Profiteer van een extra hoge inruilwaarde. Bekijk al onze acties op www.renault-indumij.nl/salondepromotion