Top website ikwileencaptur.nl is vernieuwd

42

Dordrecht – Wanneer je in de markt bent voor een nieuwe Renault ken je vast de website ikwileencaptur.nl. Via deze website kun je heel eenvoudig de allerscherpste offerte aanvragen voor een nieuwe Renault Captur. Met of zonder inruil van jouw huidige auto.   

Nieuwe Renault Captur

Het succesnummer van Renault, de Captur, is recent gepresenteerd in de nieuwste variant. Renault heeft goed naar haar klanten geluisterd en de Captur op een aantal punten aangescherpt. Zo zijn er nieuwe kleuren leverbaar en heeft het interieur een upgrade gekregen. Wat gebleven is zijn de moderne motoren, leverbaar in zowel handgeschakeld als automaat,  de geweldige wegligging en de goede value for money. Captur rijders zijn iedere keer weer verbaasd over de waardevastheid van hun auto. Een goede investering! 

Actiewebsite

Op de speciale actiewebsite, www.ikwileencaptur.nl is het heel eenvoudig om online een offerte aan te vragen voor het nieuwste model Captur. Rijk uitgerust en extra voordelig. Nu al vanaf 17.290 euro rijklaar voor de sportieve Life uitvoering. Liever privé leasen? Ook dat kan bij Auto Indumij. Een nieuwe Captur al vanaf 345- per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Proefrijden

De Renault Captur is nog niet in de showroom gearriveerd. We verwachten hem medio juni. Wel kun je alvast jouw proefrit reserveren zodat je als eerste een goede indruk kunt krijgen van dit mooie nieuwe model van Renault. Kijk alvast op www.ikwileencaptur.nl om jouw scherpe deal te berekenen.