BeslisBonus verlengd bij Auto Indumij

54

Dordrecht – Bij Renault-dealer Auto Indumij  was de afgelopen paasshow een groot succes. De showrooms in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur, Oosterhout en Oud-Beijerland waren op Tweede Paasdag geopend en het was razend druk!  

BeslisBonus verlengd

Tijdens Tweede Paasdag was het met de BeslisBonus tot wel 2.700 euro goed zaken doen bij Auto Indumij. De extra hoge inruilprijzen hielpen daar uiteraard ook aan mee. Gelukkig kan Auto Indumij deze actie in overleg met Renault Nederland  nog verlengen tot en met 29 april. Daarnaast heeft Auto Indumij een drietal nieuwe acties in het leven geroepen waarmee je supervoordelig in een nieuwe Renault kunt stappen.

Ikwileentwingo.nl

Op de speciale actiewebsite, www.ikwileentwingo.nl is het heel eenvoudig om online een offerte aan te vragen voor het nieuwste model Twingo. Rijk uitgerust en extra voordelig. Nu al vanaf 9.950 euro rijklaar voor de sportieve Authentique uitvoering. Liever privé leasen? Ook dat kan bij Auto Indumij. Een nieuwe Twingo al vanaf 199,- per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Ikwileenclio.nl

De Renault Clio is in complete Life uitvoering tijdelijk ook extra voordelig verkrijgbaar bij Auto Indumij. Voorzien van sterke TCe 90pk benzinemotor en de beste rijeigenschappen in zijn klasse. Ook zo’n mooie Clio? Vraag dan snel online je offerte aan op www.ikwileenclio.nl

Win een romantische lentepicknick

De win een lentepicknick actie is een groot succes gebleken. Ook deze actie is verlengd tot en met 29 april aanstaande. Kom dus snel naar de showroom, vraag naar het deelnameformulier en wie weet ben jij de winnaar van de Auto Indumij lentepicknick.