ACTIE: Salon de Promotion bij Renault dealer Auto Indumij – Tot wel € 2.700,- BeslisBonus op onze voorraadmodellen!

62

Dordrecht – Renault-dealer Auto Indumij staat van donderdag 6 april tot en met 2e Paasdag, 17 april, in het teken van Salon de Promotion. Profiteer van extra veel BeslisBonus op onze voorraadmodellen.

Extra veel BeslisBonus op onze voorraadmodellen

Tijdens de actieperiode geeft Auto Indumij extra veel BeslisBonus op haar voorraadmodellen. Het voordeel kan oplopen tot wel € 2.700,- Daarnaast krijg je op een aantal geselecteerde voorraadmodellen, zoals de Clio en de Talisman het Easy Life Pack helemaal gratis! Dat is nog eens maximaal profiteren tijdens de Paasdagen!

Speciale Clio Estate actie

Ook de Renault Clio Estate is tijdelijk extra voordelig geprijsd. Alleen bij Auto Indumij is deze populaire Clio in de complete Life-uitvoering al verkrijgbaar vanaf € 15.190,- rijklaar. De Life-uitvoering van de Clio Estate is voorzien van een sterke, zuinige 90pk TCe motor, speciale Life-exterieur details en luxe bekleding. Bekijk de aanbieding alvast op www.ikwileenclio.nl waar je ook online een gratis offerte kunt aanvragen.

Win een romantische lentepicknick bij Auto Indumij

Nog meer actie bij Auto Indumij! Tot en met 29 april maak je kans op een romantische lentepicknick. Kom naar één van onze showrooms, vul het deelnameformulier in en wie weet win jij een die leuke lentepicknick! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

2e Paasdag geopend

Een bezoek aan één van onze showrooms kan ook op 2e Paasdag. Van 11.00 tot 16.00uur staan onze verkoopadviseurs in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur, Hardinxveld, Oosterhout en Oud-Beijerland voor je klaar geopend. Profiteer van een extra hoge inruilwaarde en rijd met jouw nieuwe Renault de zomer tegemoet. Bekijk al onze acties op www.renault-indumij.nl/salondepromotion