De binnenstad van Dordrecht heeft haar 2e ster binnen van het Keurmerk Veilig ondernemen

30

DORDRECHT – De binnenstad van Dordrecht heeft haar 2e ster binnen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Wethouder Jasper Mos (Economische Zaken) ontving de ster vandaag uit handen van de heer Kaptein van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Na het behalen van de 1e ster in 2014 hebben ondernemers, politie, handhaving, brandweer en gemeente hun gezamenlijke inspanningen voor een schoon, heel en veilig winkelgebied voortgezet. Er is een plan van aanpak gemaakt, waarvan de maatregelen de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Het Kiwa (de instelling die certificeert) heeft eind 2016 de uitgevoerde acties en wijze van samenwerking tegen het licht zijn gehouden en kwam tot een positief oordeel. Doel is nu om ook een 3e ster binnen te halen.

Foto: Gemeente Dordrecht