Dankzij burenruzie in Dordrecht is een wietplantage gevonden

148

Dordrecht –  Naar aanleiding van een burenruzie, waarbij een buurman de buren had uitgescholden, is de politie op dinsdag avond 3 januari naar de Albertine Agnesstraat in Dordrecht gegaan.

Toen de Politie met de betreffende buurman in gesprek wilden gaan bleek deze niet meer thuis te zijn. Hierop is de Politie  met zijn vrouw in gesprek gegaan om haar kant van het verhaal aan te horen. In de woning werd door hun vervolgens een sterke hennepgeur geroken.

Hierop is de Politie, uitgerust met een machtiging tot binnentreden woning, verder gaan kijken in de woning. In de woning werd vervolgens een hennepkwekerij aangetroffen. De bewonster is hierop aangehouden voor onderzoek. De hennepkwekerij en de planten zijn geruimd

Foto: Politie Dordrecht