Gratis proeverij bij TotalisNaturales

12

Op 4 november opent TotalisNaturales uit Strijen tussen 11.00 en 16.00 uur haar deuren voor een proeverij van wild, honing en andere lokale producten.

Ben jij benieuwd wat de polders van de Hoeksche Waard te bieden hebben aan prachtige wild, honing- en andere producten? Dan is dit nu je kans. Laat je verrassen met uitgebreide proeverij en geniet van de prachtige producten die TotalisNaturales te bieden heeft. Al onze producten zijn verantwoord geteeld en geoogst en duurzaam geproduceerd. Zo kun je proeven van een heerlijke gansstoof, hazenpeper, maar ook van lekkere groentegerechten van de groenten uit ons stalletje. En natuurlijk zijn er verschillende honingsoorten en mede om te proeven. Een leuk initiatief om inspiratie op te doen voor de aankomende feestdagen.

Naast deze heerlijke producten, kun je ook bij ons terecht voor leuke (kerst)pakketjes en andere cadeautjes afkomstig uit de polders van de Hoeksche Waard.

Graag zien we je op 4 november in ons dijkwinkeltje op de Oudendijk 47 in Strijen. De proeverij staat klaar vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur.