Honing met korting van de tap bij Imkerij TotalisNaturales op zaterdag 25 maart

26

STRIJEN – Op zaterdag 25 maart heeft TotalisNaturales een speciale lente-actie. Het begint inmiddels een leuke terugkerende actie te worden. Neem je eigen potje mee en laat dit vullen met vloeibare Hoeksche Waardse bloemenhoning van de tap. Je krijgt dan 10% korting op deze honing en je betaalt natuurlijk ook niet voor het potje waar we het normaliter in doen. Kortom best een interessante actie.

Vandaag is de lente begonnen. Door al dat wisselende weer zijn we natuurlijk wel in de stemming voor prettig lenteweer. We kijken er ieder geval naar uit. ‘s Nachts is het nu nog fris maar de afgelopen week liet de zon zich geregeld zien, de plantjes lopen uit en de bijtjes vliegen overdag soms al. Vandaar dat TotalisNaturales deze leuke actie heeft op zaterdag 25 maart.

Als je je eigen potje meeneemt, tappen wij de vloeibare honing uit het vat, terwijl je wacht. Het vat zit helemaal gevuld met heerlijke Hoeksche Waardse bloemenhonig. Je krijgt 10% korting op deze honing. Wist je trouwens dat je bij ons altijd statiegeld krijgt op je potjes, wanneer je deze weer inlevert bij je volgende aankoop? Zo proberen wij ook een bijdrage te leveren aan het milieu.

Graag tot ziens op zaterdag 25 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur bij TotalisNaturales op de Oudendijk 47 te Strijen.