Ontdekt jouw ‘inner Robinson’ op het waanzinnige natuureiland Tiengemeten

14

Op zaterdag 4 maart moeten ze jou niet bellen. Dan ontdekt jouw ‘inner Robinson’ op het waanzinnige natuureiland Tiengemeten, lig je in een ijsbad en ben je volop vrienden aan het maken met andere toffe, ambitieuze mensen.

Bij dit evenement van Kapot Sterk, bij TinyParks op Tiengemeten, draait het om het doorbreken van jouw grenzen. Ook krijgen je mindset en karakter een boost, wat je gaat helpen bij het bereiken van je doelen. Tijdens deze actieve ‘eendagsvakantie’ til jij jezelf dus naar een nóg hoger level. Je zult merken dat je je door deze mix van inspanning en ontspanning weer helemaal opgeladen voelt, en sterker dan ooit.

Nadat het pontje je heeft afgeleverd op het eiland, zet Ray Klaassens – bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge – de toon van de dag met zijn lezing over mindset, karakter en veerkracht. Vervolgens vertelt Wouter Smit je alles over het belang van fysieke en mentale weerbaarheid. Slim om een beetje op te letten, want de wijze lessen die deze mannen delen, gaan je na de lunch nog goed van pas komen…

Dan staat er namelijk een workshop van Justin van den Berg op het programma. Hij laat je ervaren hoe je kunt ontspannen in een stressvolle situatie, met je eigen ademhaling als ultieme tool. Dit ga je meteen testen. Hoe? Door jezelf onder te dompelen in een ijsbad. Gelukkig zijn je nieuwe vrienden er om je te supporten. Verder op het middagprogramma: een natuurwandeling, Expeditie Tiengemeten en ruimte om te chillen en je voor te bereiden op de winterbarbecue en het feest met silent disco en kampvuur. Jullie sluiten deze dag af met een lichtwandeling terug naar de pont.

Dit ga je niet snel vergeten. Al was het alleen al omdat die verse dosis inspiratie en mentale power je gaan helpen bij het verwezenlijken van je dromen. Dus: zien we je in maart? Verzeker jezelf van een plek en koop een kaartje via: https://www.tinyparks.nl/kapotsterk/