25 jarige man uit Puttershoek overleden na explosie op schip in Dordrecht

166

Dordrecht – Dinsdagmiddag heeft er een explosie plaatsgevonden op een schip in de 1e Merwedehaven. Een 25 jarige man uit Puttershoek kwam hierbij om het leven en een 28 jarige man uit Rotterdam raakte zwaargewond. De politie onderzoekt hoe de explosie heeft kunnen gebeuren.


Het was dinsdagmidag rond 16.15 uur toen de explosie op de mosselkotter plaatsvond. De hulpdiensten waren er snel, maar konden het leven van een 25-jarige man uit Puttershoek niet meer redden. Een 28-jarige man uit Rotterdam raakte zwaargewond. Hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit heftige en verdrietige incident. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen bellen met 0900-8844.