CDA Dordrecht stelt kandidatenlijst vast, Peter Heijkoop opnieuw lijsttrekker

78

De leden van het CDA Dordrecht hebben de verkiesbare kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 gepresenteerd. Het is een mix van ervaring en nieuw talent met Jan van Dam Timmers op plek 2 en op plek 3 een verrassende nieuwkomer met Franciske van Vugt-Roose. Lijsttrekker Peter Heijkoop is enorm gemotiveerd om zijn karwei met dit team te mogen voortzetten: “We hebben de laatste jaren in samenwerking met anderen veel voor de stad weten te realiseren, dus we gaan na 2014 en 2018 voor de derde verkiezingswinst op rij”.

De top van de lijst ziet er als volgt uit:

  1. Peter Heijkoop
  2. Jan van Dam Timmers
  3. Franciske van Vugt-Roose
  4. Wim van der Kruijff
  5. Albert Klerk
  6. Theo Oostenrijk
  7. Sandra Doeze-Jager
  8. Frank Chapel
  9. Elly van Wenum