Nieuwe adverteerder: Barbershop De Loods uit Oud-Beijerland – Strakke kapsels voor iedere heer!

32

Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Barbershop de Loods uit Oud-Beijerland op Drechtsteden Nieuws. Meer informatie over adverteren? Klik hier.

Barbershop de Loods opende op 01 juli 2021 haar deuren in de Loods van TurboSpares BV aan de Donkervoortlaan 22 in Oud-Beijerland. Het is een echte oldschool barbershop, waar mannen terecht kunnen voor de complete verzorging van het haar, de baard en snor. Alles draait bij ons om beleving.

Authentieke scheer of baard behandeling, ook kinderen zijn bij ons van harte welkom!

 Onze barbier Stefano heeft al meer dan 20 jaar ervaring als kapper. Na een opleiding bij ” The Old School” van Schorem is hij voor zichzelf gaan werken. Je baard of snor trimmen, in een perfect model scheren of een nieuw kapsel uitkiezen hoeft écht niet lastig te zijn mannen. Tenminste, als je het aan een professionele barbier overlaat! Droog scheren, strakke lijnen, een gentlemen shave of hot towel-sessie – de barbier draait er zijn hand niet voor om. Bij ons kan jij genieten van een kop perfecte koffie, of zelfs een goed glas whiskey. Wij maken het je graag makkelijk! Tot snel in Barbershop de Loods. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we voor elke klant de tijd kunnen nemen. Tevens kunt u ook voor cadeaukaarten, scheer/baard en stylingsproducten bij ons terecht. U kunt bij ons uitsluitend met PIN betalen.

Contact

Ons adres
DONKERVOORTLAAN 22
3261 NE OUD-BEIJERLAND

Liever telefonisch een afspraak?
Bel ons gerust » 0180 229 921
info@barbershopdeloods.nl

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten