Politie controleert kluisjes op Middelbare scholen het Loket en Develstein College in Zwijndrecht op wapens, drugs, alcohol en vuurwerk

321

Zwijndrecht – Op woensdag 13 oktober 2021 heeft de Politie in samenwerking met de twee middelbare scholen LOKET Zwijndrecht en DevelsteinCollege, een kluisjes controles uitgevoerd. Deze controles waren gericht op wapens, drugs, alcohol en vuurwerk.

In de ochtend van 11.00 tot 12.00 uur ging de Politie  naar het Loket aan de Laurensvliet te Zwijndrecht. Met behulp van meerdere docenten en conciërges kon de Politie  alle kluisjes controleren. Hier werden geen wapens, drugs, alcohol of vuurwerk aangetroffen.

In de middag van 13.00 tot 14.00 uur ging de Politie naar het Develstein College. Wederom kreeg de Politie hulp van meerdere medewerkers van school. Alle kluisjes zijn gecontroleerd. Ook hier werden geen wapens, drugs, alcohol of vuurwerk aangetroffen.

De ouders van de leerlingen zullen vanuit school op de hoogte gesteld worden dat deze controles hebben plaats gevonden.

Veiligheid op school is zeer belangrijk! Het hoort namelijk een veilige haven te zijn voor iedereen op school werkt en leert! 🙌🏻