Meezingen, dansen en sjansen bij: Gouwe Ouwe!

17

Papendrecht – Veel belangrijke momenten in ons leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen. Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat legendarische concert.

U bent op 21 oktober vanaf 14 uur van harte welkom om herinneringen op te halen in Theater De Willem tijdens ‘Gouwe Ouwe’. Het  is die trip down memory lane; samen ouderwets genieten van de muziek van toen. Geniet van de grote hits uit de jaren 60 en 70 van The Beatles tot Johnny Jordaan live gespeeld door de huisband. Samen zingen, dansen, misschien wel sjansen en vooral ook herinneringen ophalen.

Het theater voor deze middag speciaal is omgetoverd in de kroeg en dancing van weleer. De entree is gratis, neem gezellig uw buur, vriend of bekende mee. Samen maken we er een ouderwets gezellige middag van. Zaal open vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis maar reserveer wél tijdig uw kaartje via www.theaterdewillem.nl/gouweouwe of bel 078 615 8226.O ja, en u heeft een coronabewijs nodig om binnen te kunnen.

Gouwe Ouwe wordt georganiseerd in samenwerking tussen gemeente Papendrecht, Theater De Willem en Stichting De Tijdmachine. Past 21 oktober niet in uw agenda? Ook op 20 december 2021 en op 20 februari 2022 organiseren we weer een ouderwets gezellige Gouwe Ouwe middag.

Bent u ook van de partij? Graag tot dan!