Mingle the Single laat nu ook singles in Dordrecht lopen tijdens een Walk & Talk

81

Dordrecht – Heb jij altijd al een keer Dordrecht willen ontdekken? Dit is je kans! Wandel door het prachtige historische centrum van Dordrecht, samen met andere vrijgezellen van dezelfde leeftijd tijdens een Walk & Talk op zondag 26 september en 10 oktober.

Tijdens deze Walk & Talk worden de deelnemers ingedeeld met een groepje vrijgezelle leeftijdsgenoten (m/v) en gaan ze aan de wandel in het oude stadscentrum. En-route beantwoorden ze de vragen over de historie van de stad in én pikken ze wat heerlijke hapjes op bij verschillende horecazaken. De deelnemers spreken op deze activiteit verschillende singles uit hunleeftijdscategorie. Het leuke hieraan is, dat er gerouleerd kan worden tussen gespreks-/wandelpartner. Men zit dus niet de hele route aan 1 iemand vast (dit mag wel natuurlijk ;-)).

“Dordrecht staat bekend als een van de oudste steden van Nederland en kreeg al in 1220 stadsrechten van de Hollandse graaf Willem I. Het rijke verleden van Dordrecht is nog altijd zichtbaar wanneer je langs de oude binnenstadshavens, fraaie pakhuizen en monumentale panden van Dordrecht loopt.” (holland.com)

Wanneer en aanmelden

Deze stadswandeling van ongeveer 5 kilometer, speciaal voor alleenstaanden is op zondag 26 september (50-plussers) en zondag 10 oktober (25 tot 55 jaar) van 14:00-17:00 uur in het oude stadscentrum van Dordrecht. Voor meer informatie over deze en andere activiteiten /of aanmelden ga naar www.minglethesingle.nl

Mingle the Single brengt singles samen door het organiseren van leuke activiteiten en ontmoetingen voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën. Eerder organiseerden zij bijvoorbeeld al twee keer een succesvolle Walk & Talk in Oud-Beijerland. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop.Na een activiteit kunnen deelnemers altijd via een online formulier aangeven met wie ze nog eens in contact zouden willen komen. Bij een wederzijdse interesse ontvangen deze geïnteresseerden elkaars e-mailadres.