Webinar Rijkswaterstaat over werkzaamheden aan de N3 in de zomer

54
Foto Rijkswaterstaat

Regio Drechtsteden – Maandag 31 mei om 20.00 uur organiseert Rijkswaterstaat een online informatieavond over diverse werkzaamheden in de regio Drechtsteden tijdens de zomerperiode 2021.

Rijkswaterstaat werkt sinds de zomer van 2020 aan het groot onderhoud N3. Voor een betere bereikbaarheid van de regio wordt er ook gewerkt aan de verbreding van de A15 tussen Papendrecht – Sliedrecht en de nieuwe aansluiting A15/N3/N214. Deze zomer wordt er aan alle drie de projecten gelijktijdig gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio, zoals diverse wegafsluitingen.

Om weggebruikers uit de regio zo goed mogelijk hierop voor te bereiden, organiseert Rijkswaterstaat deze online bijeenkomst. U krijgt toelichting op de verschillende werkzaamheden die tussen half juni en oktober 2021 in de regio Drechtsteden plaatsvinden en wat dit voor u als weggebruiker betekent.

Op www.N3werkzaamheden.nl vindt u meer informatie over het webinar en hoe u kunt deelnemen.