Bedrijfswagendagen groot succes bij Auto Indumij

65

Dordrecht – De belangstelling voor de bedrijfswagenrange bij Auto Indumij is erg groot op dit moment. Dat kan ook niet anders, met tot wel 5.000 euro voordeel op een nieuwe Renault bedrijfswagen.

Gunstige financiering

De Renault bedrijfswagens zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Van Kangoo tot Master, voor iedere ondernemer is er een geschikte Renault samen te stellen. Het team bedrijfswagenspecialisten van Auto Indumij adviseert de ondernemer daar graag in, met passie voor mobiliteit. Zij weten als geen ander hoe belangrijk goed en betrouwbaar vervoer is, zo’n bedrijfswagen is tenslotte toch je visitekaartje. Een belangrijk aspect van de aankoop is hoe ga ik de auto financieren? Met eigen middelen of kies ik voor de gunstige financiering tegen 0% rente in combinatie met een flex financial onderhoudscontract en verlengde garantie? De bedrijfswagenspecialisten van Auto Indumij kunnen je een passend advies geven.

Kangoo, Trafic en Master

De veelzijdige Renault Kangoo, de ruime Trafic en overtreffende trap, de Master worden alom geroemd om hun gebruiksgemak, gunstige brandstofverbruik, comfort en de voordelige kilometerkostprijs. Chauffeurs zijn enthousiast over de vele luxe snufjes, wagenparkbeheerders zijn blij met de lage kosten.

Zelf kennismaken met de bedrijfswagens van Renault?

Kom dan naar de showroom van Auto Indumij. De bedrijfswagenspecialisten wmaken graag een offerte op maat voor je. Bekijk ook onze speciale bedrijfswagendagen actiepagina https://www.renault-indumij.nl/acties/bedrijfswagendagen

Let op: de bedrijfswagendagen duren nog tot en met 17 februari aanstaande. Enige haast is dus geboden.