Maak 26 oktober kennis met de nieuwe Nissan Leaf bij Auto Indussan

93

DORDRECHT – Auto Indussan heeft de primeur! Op 26 Oktober hebben wij als eerste Nissan dealer van Nederland van 17:00 tot 20:00 de nieuwe Nissan Leaf in onze showroom. De Nissan Leaf is compleet vernieuwd.

De nieuwe Nissan Leaf

De nieuwe Leaf beschikt over de 40 kwh batterij. Dit zorgt ervoor dat het rijbereik is vergroot naar 378 kilometer (NEDC). Daarnaast heeft de nieuwe Leaf ook meer vermogen, namelijk 150 pk. Door het ruime interieur, de vooruitstrevende technologie en het maximale comfort is deze 100% elektrische auto Simply Amazing. Je rijdt zelfs tot vier keer voordeliger dan met een benzine- of dieselauto.

Naast het grotere rijbereik biedt hij ook een flink grotere laadruimte van 435 liter. Een voorbeeld van de vooruitstrevende technologie is de ProPILOT, hiermee kan de Leaf zelfstandig rijden in het fileverkeer! Door het nieuwe e-Pedal kan de Leaf nu starten, wegrijden en stoppen terwijl de bestuurder maar één pedaal gebruikt. Zo wordt het rijden nog gemakkelijker, met name in het drukke stadsverkeer.

Zien wij jou in de showroom?

Maak nu als eerste kennis met de compleet vernieuwde Nissan Leaf. Kom langs in de showroom van Auto Indussan aan de Mijlweg 71 in Dordrecht. Onze verkopers geven je graag meer informatie over de nieuwe Leaf. Tot ziens in de showroom van Auto Indussan.