Nieuw telefoonnummer Drechthopper vanwege nieuwe aanbesteding taxibedrijven

2115

Regio –  per 1 februari 2017 gaan andere taxibedrijven de Drechthopper rijden. Dit komt omdat er op die datum een nieuw contract ingaat.

Hierdoor verandert het telefoonnummer en de inlogpagina op internet. Wil je een rit met de Drechthopper bestellen voor na 1 februari? Of heb je vragen? Het nieuwe telefoonnummer is: 088-505 8505 of ga naar www.drechthopper.nl.

De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen die door een beperking geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en voor ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper is er voor inwoners van Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. U heeft een Drechthopperpas nodig om met de Drechthopper te kunnen reizen.

• Hoe vraagt u een Drechthopperpas aan?
• Wat kost de Drechthopper?
• Hoe bestelt u een rit?
• Wanneer rijdt de Drechthopper?
• Praktische informatie over de Drechthopper

 Foto: Drechthopper.nl